Over mij en deze website

In november 2016 plaatste SuzyB een interview met mij op haar blog; leuk als je nog meer over mij en mijn toekomstplannen te weten wilt komen!

36 jaar, getrouwd met Maarten. Moeder van Eline (17 sept 2012), Pieter (3 sept 2014) en Aagje (29 oktober 2016, geboren op mijn verjaardag!).

Breien leerde ik als kind van mijn oma. Toen ik 28 was, pakte ik dit weer op. Ik volgde meerdere cursussen om technieken te leren en verbeteren. Ik geloof niet dat je met breien ooit uitgeleerd raakt en dat is nu juist wat me zo fascineert!

In eerste instantie breide ik vooral voor mijn gezin. Toen in september 2014 mijn zoon Pieter geboren werd, vroeg mijn kraamhulp (ook newbornfotografe) iets voor haar te breien. En vanaf dat moment kwamen er steeds meer verzoeken binnen. Ik merkte dat ik het ontzettend leuk vond dat anderen heel blij werden van mijn gebreide accessoires en daarom startte ik mijn Etsy winkeltje. In december 2015 stond ik voor het eerst op 2 winterfairs. Wat leuk om te doen!

Nog steeds brei ik voor mijn gezin. Items waar zij heel blij van worden, zet ik steeds vaker in mijn shop. Zo is alles wat ik verkoop dus eerst goed getest 🙂

image

Maar wat komt daar eigenlijk bij kijken: het runnen van een (Etsy)webshop? Ik vond veel op internet over ondernemen, maar niet zozeer voor ondernemers die producten met hun eigen handen maken. En daarom mijn blog: ik deel graag mijn ervaringen, maar zeker ook die van anderen! Wil je zelf een shop beginnen, dan hoop ik dat je veel inspiratie opdoet.

Geen ambities om een shop te beginnen, maar wel brei-inspiratie opdoen? Ook dan hoop ik dat je dat vindt op dit blog!

Vind me op social media:

Facebooksite: mirjammolenbeek.nl

Ravelry: mirjammolenbeek

Instagram: mirjammolenbeek

Wil je dat iets speciaal voor jou brei/maak? Wil je mijn producten verkopen via jouw (web)winkel? Of dat ik iets schrijf over jouw nieuwe (web)winkel/garens/breiblog, enzovoorts? Neem gerust contact op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *