Etsy hulp of samenwerken?

Hulp bij het starten/uitbreiden/beheren van je Etsy shop

Denk je erover na je handgemaakte producten te gaan verkopen? Ben je net begonnen, maar verkoop je nog (bijna) niks? Loopt het al goed, maar ben je klaar voor de volgende stap? Ik kan je helpen!

Wat kan ik bijvoorbeeld voor je betekenen?

 • Basis check: je vraagt mij objectief naar je webshop of Etsy shop te kijken en ik geef je per mail feedback op de ‘looks’ en gebruiksvriendelijkheid. Kosten: 17,50 euro.
 • Basis check plus: Basis check. Verder kijk ik of alles compleet en goed is ingevuld en geef gerichte feedback daar waar punten ontbreken/niet duidelijk zijn. Feedback volgt eenmalig per mail. Na je aanpassingen volgt eenmalig ‘nazorg’: staat nu alles goed? Kosten: 30 euro.
 • Brede check: Basis check plus en daarbij kijk ik naar de aansluiting met je social media accounts. Feedback volgt eenmalig uitgebreid per mail, inclusief  ‘nazorg’. Kosten: 55 euro
 • Basis beheer: je hebt een aantal producten en wilt een shop opzetten, maar dat vind je best lastig/zonde van je tijd om alles uit te zoeken. Ik zorg voor een goede basis, waarmee je vervolgens zelf verder kan.                                                                                                                  Of: je hebt al een shop, maar wilt listings aanvullen en vertalen naar het Engels. Je beleid zou nog eens ingevuld moeten worden. Je ‘over’ pagina heeft een update nodig. Er moet nog een koppeling gemaakt worden naar je social media accounts. Enzovoorts. Maar je besteed je tijd liever aan het maken/uitzoeken van producten voor in je shop. Ik kan het praktische gedeelte voor je doen. Prijs in overleg, afhankelijk van wat je wilt. Vanaf 15 euro.
 • Beheer: ja, als er verkopen binnen komen, vind je het natuurlijk leuk die zelf te versturen. Maar nieuwe producten uloaden, foto’s maken, op de hoogte blijven van de nieuwste Etsy-ontwikkelingen: het is dat het moet, omdat je anders niks kan verkopen…Laat ik het beheren van een Etsy shop nou juist het leukste vinden! Beheer kan ik voor je opstarten, je neemt het over als je het aantal beoogde verkopen hebt bereikt. Of ik blijf het beheer voor je doen, omdat het je meer op blijkt te leveren je tijd te besteden aan het maken/inkopen van nieuwe producten. Prijs in overleg.
 • Coaching: je loopt vast in je ideeën/komt er niet helemaal uit welke je stappen wel/niet gaat nemen om succesvol (en wat is dat eigenlijk voor jou?) te worden? We kunnen ‘live’ afspreken (in of in de buurt van Den Haag) of bijvoorbeeld via skype voor een gesprek. Na het gesprek kun je gericht(er) aan de slag!

Samenwerken blog ‘ondernemen met een Etsy shop’ of ‘laten we breien’

 • je schrijft zelf een blog over jouw (web)winkel (met bijvoorbeeld wol), Etsy shop, breiblog, nieuwe breipatroon, enz. Wat maakt jouw shop/product/dienst bijzonder? Een leuke aanbieding voor lezers? Ik plaats jouw verhaal hier op mijn site. Ik haal  eventuele spelfouten uit je stukje, zorg voor goed lopende zinnen en vraag je eventueel nog wat aan te passen/toe te voegen (omdat ik weet dat de lezer benieuwd is naar meer!). Op mijn Facebookpagina en Instagramaccount besteed ik 2 keer aandacht aan jouw blog. Kosten: 17,50. 22,50 wanneer je ook in het rijtje ‘inspirerende Etsy shops’ op deze website wilt komen te staan.
 • je stuurt mij een van je producten om te testen (ik heb een gezin met 3 jonge kinderen> baby, peuter en kleuter). Ik schrijf er een blog over, verwijs uiteraard naar je shop/blog/winkel, en besteed 3 maal aandacht aan je product/het blog op mijn Facebookpagina en Instagramaccount. Kosten: vanaf 30 euro.
 • je verft of spint wol of produceert/werkt met wol die GOTS-gecertificeerd is en wil jouw (kleine) onderneming graag eens bij brei(st)ers onder de aandacht brengen
 • je ontwerpt breipatronen en wil die graag onder de aandacht brengen
 • je wil een fantastisch leuk evenement delen op het gebied van breien

Instagram/foto’s

Wat een tijd gaat er zitten in het maken van goede foto’s voor je Instagramaccount he?! En dat terwijl Instagram wel een perfect platform is om je publiek te bereiken. En dat publiek wordt alleen maar groter met goede foto’s. Maar ja, je zou die tijd wel willen besteden aan het maken/inkopen van je producten… Ook dan kan ik je helpen! Ben je op zoek naar ‘echte’ foto’s (dus geen standaard – vaak dure- productfoto’s) die helemaal bij jouw ‘look’ passen? Laat mij foto’s voor je maken waar je bijvoorbeeld een maand mee vooruit kan! (ik kan zelfs tijdelijk je account beheren en zorgen dat er dagelijks een foto wordt geplaatst). Kosten in overleg, maar om een indicatie te geven: als je mij je product(en) stuurt (ik stuur ze erna terug wanneer gewenst), maak ik al 10 goede foto’s voor 15 euro 🙂 Ik kan ook op locatie fotograferen. Afhankelijk van je wensen bespreken we de prijs.

Ik sta altijd open voor bijvoorbeeld ruilen van diensten of producten. Stuur me een mail op mirjam2910@gmail.com met je wensen, en we bespreken de mogelijkheden!

Prijzen worden altijd van tevoren afgesproken en je krijgt wat we hebben afgesproken (ook al kost het mij onverhoopt meer tijd dan verwacht).

Ik ben heel eerlijk en kan je ook coachen naar een weg waaraan je wellicht niet had gedacht, maar die wel beter bij je blijkt te passen (ik heb jarenlange ervaring als studieloopbaancoach).

Samenwerken op een andere manier? Leuk! Stuur me je ideeën op mirjam2910@gmail.com