Samenwerken?

Samenwerken blog

  • je schrijft zelf een blog over jouw wol(web)winkel, breiblog, nieuwe breipatroon, enz. Wat maakt jouw shop/product/dienst bijzonder? Een leuke aanbieding voor lezers? Ik plaats jouw verhaal hier op mijn site.
  • je stuurt mij een van je producten om te testen. Ik schrijf er een (eerlijke) blog over en verwijs uiteraard naar je shop.
  • je verft of spint wol en wil jouw (kleine) onderneming graag eens bij brei(st)ers onder de aandacht brengen.
  • je ontwerpt breipatronen en wil die graag onder de aandacht brengen.
  • je wil een fantastisch leuk evenement delen op het gebied van breien.
  • Vooralsnog is de blogsamenwerking gratis! Natuurlijk vind ik het wel leuk als je mijn blog op jouw social media account(s) aandacht geeft.

Instagram/foto’s

Wat een tijd gaat er zitten in het maken van goede foto’s voor je Instagramaccount he?! En dat terwijl Instagram wel een perfect platform is om je publiek te bereiken. En dat publiek wordt alleen maar groter met goede foto’s. Maar ja, je zou die tijd wel willen besteden aan het runnen van je wol(web)winkel…

Ben je op zoek naar ‘echte’ foto’s (dus geen standaard – vaak dure- productfoto’s) die helemaal bij jouw ‘look’ passen? Laat mij foto’s voor je maken waar je bijvoorbeeld een maand mee vooruit kan! (ik kan zelfs tijdelijk je account beheren en zorgen dat er dagelijks een foto wordt geplaatst). Afhankelijk van je wensen bespreken we de prijs.

Samenwerken op een andere manier? Leuk! Stuur me je ideeën op mirjam2910@gmail.com